Vi flytter maskiner opp til 20 tonn, men også større maskiner dersom dere har behov for det. Enten den skal langt av gårde eller kortere strekning. Med solid erfaring og godt utstyr tilbyr Kverneland Transport AS flytting av gravemaskiner, asfaltutstyr, valser, m.m.

For flytting av hjul- og beltegående arbeidsmaskiner har vi flere maskinhengere med kapasitet på inntil 20 tonn. Våre sjåfører har lang og allsidig erfaring og kan foreta av- og påkjøring av maskiner om nødvendig.

Transport av maskiner

Kverneland Transport AS  transporterer alt av store og små maskiner, samt annet utstyr og verktøy. Har du for eksempel behov for å transportere anleggsmaskiner, lifter eller trucker, så hjelper vi deg med det!

Løfter, laster og transporterer

Vi hjelper bedrifter og privatpersoner med å løfte, laste og transportere. Vi leverer løsninger som er tilpasset kundens behov

Profesjonalitet, punktlighet og pålitelighet

Vi er like godt kjent og verdsatt for vår profesjonalitet, punktlighet og pålitelighet på byggeplasser for store entreprenører og utleieselskaper innen bygg og anlegg, som vi er hos private aktører.